Om SIC


Stenger & Ibsen Construction AB levererar turnkey-lösningar för etablering av fundament för vindturbiner och anläggningsarbete (civil works) till alla olika storlekar av vindkraftprojekt.


I samarbete med ledande aktörer och utvecklare inom vindkraft, har vi genom åren levererat fler än tusen fundament i Skandinavien och Nordeuropa. SIC har därigenom samlat en unik kunskap och erfarenhet av hantering av komplexa byggprojekt, till våra kunders fördel.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Specialisering och starkt teamwork


När Ni väljer SIC som partner, får du tillgång till ett team av specialister med stor erfarenhetsgrund och ett okomplicerat förhållningssätt till olika aktiviteter. Vi finns med på siten redan från start och kan med vår erfarenhet hjälpa er att se möjligheter och undvika eventuella fallgropar.

Vi vet hur oförutsedda markförhållanden ska hanteras och kan snabbt komma med säkra lösningar. Vi har specialkompetens i etablering av fundament på berggrund och kan bistå med rådgivning till ingenjörer och byggherrar redan i projekterings-fasen. Vi kan ge lösningsförslag till vägsträckning, placering av kranplatser, kabelförläggning samt övriga konstruktioner.

 


SIC’s värdegrund bygger på:


Trovärdighet – Ni kan lita på oss, vi säger som det är.


Ansvarighet – vi vågar ta ett stort ansvar!


Flexibilitet – vi är snabba att anpassa oss till varje uppdrag!


Knowhow – vi har stor specialkompetens och delar gärna med oss av den!


Värde – Vi bygger goda och långvariga relationer med våra kunder och leverantörer!


Succes – vi arbetar lösningsorienterat och strävar efter att uppnå en win-win-situation med kunden!


Fokus på Skandinavien och Europa


SIC grundades 2003 och har genom alla år primärt fokuserat på Skandinavien. Vi har därför utvecklats till att bli en av de ledande leverantörerna på den skandinaviska marknaden, med organisation både i Sverige och Norge.


Även vi har vårt primära fokus riktat mot den skandinaviska marknaden, mod det skandinaviske marked, följer vi naturligtvis våra kunders projekt vidare ut i Europa. Vi har i tillsammans med våra kunder exempelvis utfört uppdrag i såväl England som Polen och Estland.